Izdelava sedežnih garnitur po meri

Osebje podjetja Lido Vam bo ob nakupu sedežne garniture profesionalno svetovalo pri izbiri materialov, barv ter dimenzij.
Preden se odločite za nakup sedežne garniture, predvidite vse možnosti: dimenzije, izmeritev prostora, barvne odtenke prostora in izbrane materiale.
Izbrane modele sedežnih garnitur Vam v podjetju Lido izdelamo po vaših merah in v izbranih materialih.

Dostava in montaža na domu

Izbrane izdelke dostavimo do vašega doma.
Osebje podjetja Lido bo poskrbelo za vnos in montažo izbranih izdelkov v vaš dom.

Omogočamo tudi odvoz vašega rabljenega pohištva.

Izris prostorov

Za lažjo odločitev glede modelov in postavitve izbranih izdelkov, vam ponujamo pomoč našega arhitekta, ki vam bo svetoval pri opremi notranjih prostorov.
Naš arhitekt Vam bo svetoval pri izbiri modela, barv in materialov. Pripravil in izrisal Vam bo nekaj idej za optimalno postavitev predlaganih modelov, za lažjo odločitev.
Zagotovo vam bodo njegovi predlogi utrnili nove ideje in veselje ob pogledu na fukcionalnen in skladen prostor bo še večje!

Svetovanje arhitekta

Vljudno vabljeni, da nas obiščete v Razstavnem salonu Lido, kjer se lahko brezplačno posvetujete z arhitektom. Da bi vam naš arhitekt čim bolje svetoval, s seboj prinesite tloris prostora z osnovnimi dimenzijami. Arhitekt vam bo svetoval pri izbiri in razporeditvi pohištva ter vam svetoval kako najbolje izkoristiti prostor za bivanje in delo. S pomočjo našega arhitekta bo pohištvo postavljeno v prostor funkcionalno in po modnih smernicah.