Kotne sedežne garniture z ležiščem – tudi usnjene

Kotne sedežne garniture z ležiščem

Med najbolj priljubljene izdelke v naši ponudbi zanesljivo spadajo kotne sedežne garniture z ležiščem. Že vrsto let z vsemi svojimi izdelki dokazujemo, da spadamo v sam vrh, tako po kakovosti izdelkov in materialov kot tudi s svojo oblikovalko oziroma dizajnersko inovativnostjo. Usnjena sedežna garnitura, garnitura iz mikrotkanine ali pa iz drugega blaga – odločitev je vaša. Vse, kar morate storiti vi, je da nam sporočite, kakšne dimenzije naj ima vaša sedežna garnitura, in kakšne materiale in oblike si želite – mi pa bomo poskrbeli, da boste dobili kakovosten izdelek, ki bo z vami vrsto let.

Zakaj kotne sedežne garniture z ležiščem?

Kakšno dodatno ležišče v hiši ali stanovanju vedno prav pride – morda za napovedane ali pa nenapovedane goste. Lahko pa seveda tudi za člane družine. Kotne sedežne garniture z ležiščem so odlična rešitev, če nekdo od družinskih članov spi v dnevni sobi, pa kljub temu želite čez dan prostor uporabljati kot družinski prostor. Posteljo zjutraj zlahka pospravite in spremenite v kavč. Usnjena sedežna garnitura lahko stoji tudi v otroški ali mladinski sobi, kot bi mignil pa iz njega naredite posteljo. Ker so vsi naši izdelki izjemno kakovostni, so kotne ali običajne sedežne garniture z ležiščem primerne za vsakdanjo uporabo in vam ni treba skrbeti, da bi se zaradi raztegovanja in pospravljanja hitreje obrabile.

Kotne sedežne garniture za maksimalno izkoriščen prostor

Kotne sedežne garniture z ležiščem so idealna kombinacija, če želite lepo in praktično sedežno pohištvo. Takšna sedežna garnitura je lahko usnjena, iz mikrotkanine ali blaga po želji, najpomembneje pa je, da uporabniku s svojo obliko in zložljivim ležiščem omogoča, da izkoristi tudi najmanjši prostor. Ker imajo tapecirano tudi hrbtišče, lahko vse naše izdelke iz serije sedežnega pohištva postavite ob stena ali pa na sredino prostora. Kotne sedežne garniture so vam na voljo tudi z ležiščem, kar pomeni, da prihranite še več prostora. V želji, da bi bili naši kupci čim bolj zadovoljni, smo se povezali z Biotehniško fakulteto Ljubljana, kjer nekatere od naših izdelkov tudi testirajo.